Najaarsbijeenkomst 2016

Uitnodiging najaarsbijeenkomst zaterdag 12 november 2016

 

Beste leden, vrienden en relaties van Wederzijds,

Graag nodigen wij u uit voor de najaarsbijeenkomst van onze vereniging.  De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 12 november 2016.

We komen bijeen in zalen- en  activiteitencentrum de Kargadoor aan de Oudegracht 36 te Utrecht, van 13.15 tot 17.00 uur; dit keer in de zaal beneden.

Het programma ziet er als volgt uit.

Ontvangst om 13.00 uur met koffie en thee. Na een woord van welkom om 13.15 uur, nemen we gezamenlijk het programma door. Op deze najaarsbijeenkomst hebben we ruimte ingevuld voor één gastspreker en een discussieronde

Gastspreker de heer Kees Blokland is directeur van Agriterra. Hij licht het werk van deze club toe vanuit de geschiedenis van zijn familie. Hij maakt daarmee duidelijk hoe de keuze van Agriterra voor de ondersteuning van coöperaties en landbouworganisaties de ontwikkeling van landen ondersteunt en versnelt (  www.agriterra.org  ).

Na de lezing en vragenronde is er een pauze van 14.15 tot 14.45 uur.

We hervatten ons programma met een reisimpressie van de Indonesiëreis 2016. Deze wordt verzorgd door twee deelnemers van de reis.

Om 15.15 uur willen we de uitslag/analyse van de enquête presenteren en onze discussienotaWederzijds 2016 en verder” aan de orde stellen. Deze discussienota kunt u vanaf 4 november op onze website lezen.

Na afloop zal er tot 17.00 uur gelegenheid zijn om met elkaar na te praten. We hopen u zaterdag 12 november te treffen op de najaarsbijeenkomst, graag tot dan …

 Mocht u echter verhinderd zijn, dan vernemen we graag een afmelding van u.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Gert-Jan van Jaarsveld (voorzitter).