Najaarbijeenkomst 2014

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Kargadoor, Utrecht
  • 15 Oktober 2014

U was er toch ook!

Op zaterdag 15 november 2014 hebben wij weer onze najaarsbijeenkomst gehouden. Deze bijeenkomst stond in het teken van Indonesië. Op het programma stond o.a. het volgende:

Gastspreker de heer Martin de Vrankrijker kent Indonesië goed, drie maanden per jaar woont hij er samen met zijn vrouw; de schoonfamilie woont op Java. De heer de Vrankrijker zal ons na een korte historische uiteenzetting meenemen naar het Indonesië van nu en vertellen over onder meer: de grote stadsproblematiek, de politieke verhoudingen na de presidentsverkiezing van juni jl. , de economie en het milieu.

Als u geïnteresseerd bent in zijn powerpoint presentatie scroll dan hieronder of download de hele presentatie.

Downloaden (PDF, 7.86MB)

Danseressen van Budoyo Mekar Sari zullen een drietal Indonesische dansen uitvoeren

Een korte impressie van het optreden vindt u binnenkort op You Tube.

We vervolgen de bijeenkomst met gastspreker mevrouw Betsy van der Weij, voorzitter van de stichting Fosdis Nederland. Fosdis zet zich in, samen met haar Indonesische partner Fofindis Indonesia, om jonge gehandicapte mensen een normaal bestaan te geven binnen de Indonesische samenleving. Zij doen dit door de jongeren intensieve sociaal-psychologische trainingen te geven. Assertiviteit, zelfacceptatie, motivatie en jobtraining zijn een belangrijk onderdeel hiervan.

Enkele foto’s die de spreekster had meegenomen vindt u hieronder: