Reisverhalen

Het eiland Sumba, Indonesië 2016

De kleine Sunda-eilanden, oftewel Nusa Tengara, stond dit jaar op het programma van Wederzijds. Reisleidster Brecht vertelde ons bij de voorbespreking dat nog niet alles bevestigd was, maar we hoefden niets te vrezen: ‘Dat gaat zo in Indonesië’.

Reisverslag Indonesië 2016

Onder leiding van Brecht Gerbrandy is een reisgroep in de maand mei in Indonesië geweest. Lees hier het reisverslag!

Tuseme, opvanghuis voor straatkinderen

Ontmoetingen in Tanzania 2014

Van 18 augustus tot 7 september 2014 reisde Wederzijds met een groep van 9 mensen door het land Tanzania in het oosten van Afrika.
Henk en Ingrid Steentjes geven hun indrukken weer.

Najaarbijeenkomst 2014

De najaarsbijeenokmst van november 2014 stond in het teken van Indonesië. Verrassing voor de aanwezigen was de dnasgroep Budoyo Mekar Sari. Bekijk de foto’s!

Ontmoetingsreis India 2014

In de maand februari 2014 hebben wij via de Vereniging Wederzijds een bezoek gebracht aan India. Onze groep bestond uit 7 personen, 6 deelnemers en de organisator vanuit Wederzijds. In India- ongeveer zo groot als Europa – bezochten we globaal 5 gebieden: Hyderabad, Chittoor, Cochin, Assam en Nagaland.

India 2013

Van 1 februari tot 3 maart zijn 4 reizigers met reisleider Piet Kruizinga op pad geweest door India. Een boeiende en vaak verrassende reis met bezoeken aan een 12-tal projecten van NGO’s en Missie. Er …

Indonesië 2012

Van onze reis door Indonesië is een lang verslag met foto’s gemaakt. We zijn op de eilanden Java, Timor en Bali geweest. Het grootste deel van onze tijd hebben we op Java doorgebracht. Het reisverslag over Java is in 5 delen gesplitst, over Timor in 2 delen en over Bali kon alles in 1 deel. Klik op een van de onderstaande delen om het te openen.

Reisverslag Brazilië 2007

Van het enthousiasme krijg je echt een kick!

Afgelopen zomer reisde opnieuw een Wederzijdsgroep naar Brazilië. Deelnemer Jaap Schouls publiceerde in Het Limburgs Dagblad een serie reisverslagen. Hieronder volgt daarvan de eerste aflevering.

Aflevering 1

Op de …

Reisverslag India 2005

De laatste (22ste) groepsreis die ik heb begeleid was voor mij een uitstekend sluitstuk. Niet in het minst omdat alle medereizigers het ook een goede reis hebben gevonden, ondanks het feit dat ze het allemaal …

Mary Pillai, een vrouw uit duizenden

In het maartnummer van ons contactblad beschreef Jan Glissenaar het bezoek dat de laatste reisgroep aan Dr Pillai bracht. Mary Pillai is een zeer bijzondere vrouw. Recent stuurde zij ons een rapport over de Kanya …