Najaarsbijeenkomst 2019

Uitnodiging najaarsbijeenkomst zaterdag 16 november 2019

Beste leden, vrienden en relaties van Wederzijds,

Graag nodigen wij u uit voor de najaarsbijeenkomst van onze vereniging.  De bijeenkomst vindt plaats op zaterdagmiddag 16 november 2019. We komen bijeen in zalen- en  activiteitencentrum de Kargadoor aan de Oudegracht 36 te Utrecht, van 13.15 tot 17.00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit.

We ontvangen u graag om 13.15 uur met koffie en thee. Na een woord van welkom om 13.30 uur, nemen we gezamenlijk het programma door. Het thema `voedsel’ staat deze bijeenkomst centraal. Ook dit maal hebben we een panel aan gastsprekers, met tussendoor een korte pauze.

Gastspreker Geert Kroos, oprichter van ResiRest, zal vertellen over het programma van de organisatie ResiRest (travel global, eat local) en de relaties met lokale ontwikkelingsprojecten. ResiRest (www.resirest.com) is een sociale onderneming waarbinnen de ontmoeting centraal staat en dan wel specifiek de ontmoeting aan de eettafel. Vanuit ResiRest (think local, eat global) werkt men aan het brengen van sociale impact voor de `gewone’ lokale gezinnen in een groeiend aantal landen over de hele wereld. Dat doet men in nauwe samenwerking met lokale non-profits én met reisorganisaties, waarbij men reizigers aan de eettafel van de genoemde families brengt.

Gastspreker Jan Vugts, voorzitter van Stichting WereldDelen, zal spreken over het wereldvoedselvraagstuk en een betere verdeling van de welvaart in de wereld. `Kunnen we op een duurzame manier de groeiende wereldbevolking voeden in harmonie met de natuur en de draagkracht van de aarde?’, deze vraag staat centraal voor WereldDelen (www.werelddelen.nl  en  www.wereldmaaltijd.nl).

Na afloop zal er tot 17.00 uur gelegenheid zijn om met elkaar na te praten. We zien u graag zaterdag 16 november (indien u verhinderd bent, zou u dat dan willen doorgeven).

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Gert-Jan van Jaarsveld (voorzitter).

Wanneer ook alweer: Zaterdag 16 november 2019
Aanvang: 13:15
Locatie: Zalencentrum Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht